28. kattaus: Mitä tehdä kesäjuhlapöydän kattausjämistä / 28th Setting: What to do with the summer party table's table setting "left-overs"

Viime blogissani lupasin esitellä kesäjuhlakattauksen day-afterin eli miten saada juhlaan katettu pöytä juhlavaksi taas aamulla yövieraita varten (Scroll down for English post)! Kun juhannuksen juhlapöytä piti kääntää näyttäväksi aamiaispöydäksi, koristeet jätettiin mutta pöytiä siirreltiin.
Isoin pöytä käännettiin tarjoilupöydäksi, seisovaksi aamiaispöydäksi, neljän hengen pöytään katettiin kahvi ja aamiaislautaset. Ja kun samalla linjalla mentiin kun juhlassa, ne ovat kertakäyttöisiä.
Aamiaisruoan tarjoilussa voi olla kekseliäs (tai no kaiken ruoan tarjoilussa voi tietenkin olla kekseliäs) ja kuten sanottu saariolosuhteissa siihen on syytä. Jokaisen astian ei tarvitse palvella tutusssa roolissaan. Alla Iittalan Kastehelmi-tuikku voikippona. Kertakäyttölasina taas Ikean viime vuoden joulumalliston muki. Karjalanpiirakka koristeltiin kattaukseen istuvaksi. Servietit, liinat ja kukat olivat samoja kuin juhlassa.
On my last blog post I promised to present the day after of the summer party table. Meaning how to get the table festive again for breakfast for guests staying over night. The decoration was left the same, but the tables were moved. The biggest of the two tables was moved and used as a buffet table and the table for four was set for coffee and breakfast plates. And as in the evening the plates were disposable.
In the archipelago one has to be imaginative when serving food. Every dish does not have serve in their known role. For example Iittala's Kastehelmi tealight holder was used for serving butter. The disposable mug used was from Ikea's Christmas collection. The Karelian pasty was decorated with green as the table setting. The paper napkins, tablecloth and flowers were the same as in the party. 

Kommentit