13. kattaus: Keltaisia ja kultaisia pääsiäiskattauksia / 13th Setting: Easter table decorations in yellow and gold

Bird's nest -kattaus. Mastermarkin kultainen katelautanen, Arabian Paratiisi-pääruokalautanen ja syvä lautanen, Iittalan pieni Aino Aalto -kulho, Marimekon kulta-Ananas servietti, Villa Stockmannin lautasliina, Suomi-sarjan aterimet, Iittalan kirkas Kartio-vesilasi.

Hyvää pääsiäistä (scroll down for English post). Oletko jo päättänyt, millaisen kattauksen teet pääsiäseksi? Epäilen. Pääsiäisblogauksessani ajattelin auttaa niitä, jotka eivät ole miettineet, eivätkä mieti, kattausta koko kuukautta, mutta haluavat kuitenkin jotain epätavanomaista. Rakensin kattaukset kaapeistani löytyvistä tarvikkeista (myönnettävä on, että tarvikkeita on paljon). Esimerkiksi kultatussilla kirjaillusta keitetystä kananmunasta, rypistetystä servietistä ja pikkukulhosta saa hauskan bird's nest -paikkakortin. Kuten 1980-luvun mainoksessa laulettiin, muna on monessa mukana, samoin pääsiäiskoristeet näissä kattauksissa. 
Kirjailtu muna -kattaus. Mastermarkin kultainen katelautanen, Arabian Lumi-pääruokalautanen, Pentikin kulho, itävaltalainen käsinmaalattu munakuppi, Marimekon Kurjenpolvi-servietti, Riedelin samppanjalasi, Iittalan kirkas Kartio-lasi.
Avocadovene tarjoiltiin lasikukosta, joka on Tiimarista.
Happy Easter! Have you decided yet what kind of table decorations you are doing for Easter? I doubt that. So I figured that in my Easter post I should help those, who don't plan their table decorations for months and decorated only with things found in my own cupboards. I have to admit I have lots of stuff, but usually everybody have eggs or some kind of Easter decoration in their home and there's a lot to do with those. For example Bird's nest -decoration (pictures one and two) has a place card that is made of a signed egg lying on a Marimekko paper napkin in a little bowl. The china and glassware in the pictures is mainly Scandinavian or Finnish. If you want more details in English, please comment. I will tell you more.

Kommentit